miercuri

n-am mail , merg acasa

badabing , badabong...ma plictisex.ma plictisex ingrozitor caci nu-mi merge outlook'ul , de fapt nimanui nu'i merge.nu stiu cum , dar toata lumea de prin birourile astea cand au realizat ca nu merge netu' se gandeau ca "tiganetea, are liber azi nu?" hahahaha...dar e cam asa.asa ca n-am ce sa fac mai mult decat sa stau sa contemplez , sa mai scriu in agenda si sa ma folosesc de niste "puteri" pe care le am si nu le-am folosit mai niciodata.am sa le frec creierii fetelor , si-am sa cer x rapoarte despre ce imi trece mie prin cap.despre cata cafea se bea zilnic in firma sau alte cacaturi d'astea vitale.
glumesc, glumesc intr-atat de mult incat nu'mi sta in caracter sa le fut viata unora doar asa...
sunt oricum incredibil de bine dispus , mai ales dupa faza cu bucile de alaltaieri cand am cazut pe scari , iar ieri am aflat de la doctor ca mi-am dizlocat 3 vertebre...cand doctorul se uita la mine cum sufar si parca ma intelegea perfect.atat de bine ma intelegea de mi-a facut o injectie de nu-mi mai simtisem nimic de la brau in jos, implicit durerea...foarte bine a fost dupa suferinta pe care o indurasem cu o seara inainte...dar cacatul nenorocit este ca i s-a dus efectul, si cand m-am trezit si m-am ridicat in fund pe marginea patului , parca ma asezasem pe un soi de cutit lung si subtire care se infigea incet in fiecare din vertebre de ma luase cu transpiratii.ma doare tare , mult prea tare , de am ajuns de 3 zile numai de asta sa fiu capabil sa vorbesc...

si uite asa am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea mea !

have a nice day kiddies

Un comentariu:

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!