luni

cine are 3 buci...sa ma sune asap

fratele mihai, nu'i prea fericit azi...si nefericirea lui n-are origin mentale sau sufletesti.mihaita e un bou care sufera din punct de vedere fizic.cred eu , da nu's prea sigur, deoarece eram beat la ora aia, ca lipsa totala de lumina de pe casa scarii sau o banana strategic pozitionata pe una din scari.si in graba mea de a cobora , fasnet cum sunt , ca's tanar si oarecum in forma, am futut o tranta de toata frumusetea pe scarile de care va vorbeam.m-am dus cu o asa viteza ca n-am reusit nici sa reactionez.de nici un fel.am cazut pe umar , ceea ce a mai amortizat din nefericire, dar am cazut cu noada curului(capatul inferior al coloanei vertebrale de unde ar trebui sa inceapa coada) pe o muchie a unei scari.
desi e de ras, jur pe ce-am mai sfant ca daca rade cineva de mine il plesnesc instant.asta ca sa nu'l blestem sa i se intample ceva similar , ca nu doresc nimanui un asa rau.
una peste alta , ma doare la fiecare pas , ma doare cand treag o besina sasaita(d'aia silent) cand stau confortabil in birou.ma doare cand ma cac.de aceea am sa ma abtin zilele astea.ma doare cand stau in cur, si n-am colac.ma doare si mai tare cand ma gandesc cat de tare ma doare.
as mai putea scrie vreo 2 , 3 pagini despre suferinta care ma incearca.ca'i asa de proeminenta ca'mi vin in cap zeci de noi definitii ale durerii pe secunda.
cred ca mi-am fracturat respectivul os, sau macar o fisura ceva.ca'i inuman, ca barbat sa ai 3 buci.da , am 3 buci.
sunt foarte irascibil, zau.astazi chiar sunt , adica domnule , eu sunt cel mai fericit om cand deschid ochii, pozitiv , zambaret, dar astazi n-ai sa vezi de la mine nici macar un ranjet.
mi-ar prinde bine cred, niste tranchilizante de ursi / cai , sau de ce nu , elefanti.ceva ce m-ar face sa nu mai simt nimic de la mijloc in jos.

mamama , ma pun sa-mi termin treaba urgent , ca sa plec la medic.

Have a nice day and don't get your ass kicked ! :)))

5 comentarii:

Anonim spunea...

aoleu piciule! stiu ce inseamna sa ai trei buci! :)
si imi cer scuze dar chiar am ras! :D
du-te maica la doctor ca o sa mori de dureri mai ales ca nu o sa mai poti presta...if you know what i mean!

Mihai.T spunea...

io nu dau din buci, io stau pe spate...if you know what i mean =)))

Anonim spunea...

eheheee...natia ta de lenes!!!

Tina spunea...

si credeam ca eu sunt cea mai aiurita persoana de pe planeta. Eu, de la parterul meu superb am de coborat 2 trepte: prima treapta, a doua treapta. Crezi ca le-am ratat si pe alea de la impact? Nuuu...doamne fereste sa raman cu coloana intreaga. Asa ca-ti inteleg durerea.

P.S. Inca ma doare burta de ras. Condoleante pentru cele 3 buci. Culmea ironiei ca blogger-ul imi testeaza "alcoolemia" cu...tam tam...cuvantul magic "fund(a)".

Introduceţi caracterele pe care le vedeţi în imaginea de mai sus: F U N D..A

Mihai.T spunea...

acum am doua buci din nou :D, dar cred ca cele dou s-au mai dezumflat putin, fata de "naturaletea" dinainte.cred ca's paranoic , sufar !