miercuri

dorm mult, ma pregatesc de excursii

ca un vis imi este acum in cap ziua de ieri.poate fi denumita lejer , "iad muncitoresc", deoarece ieri, vorbeam la 2 telefoane deodata , mai tot timpul, scriam mailuri si toate alea alea, deoarece cand am ceva important de facut prefer nici cele mai neimportante cacaturi sa nu le las pe seama altora, doar ca sa fiu sigur ca sunt facute bine sau ca ajung la timp.nervi , stres, scandal...asa era in capul si'n sufletul meu ieri, desi pe dinafara as always am fost calm.asta te oboseste grav de tot, drept urmare am adormit imbracat ieri si mancarea care mi-am pus'o cum intrasem in casa am gasit-o uscata de farfurie.de la 6 pana la 7 jumate sunt 13 ore jumate daca nu ma insel.atat a putut sa doarma animalul asta.si tot obosit este.cred ca de fapt am obosit de la dormit.in fine...
la 8:30 meeting cu cei 3 boshi :))...in general multa lume la meeting's si se tin pe la 9 asa, dar astazi eram doar eu si ei, de'a dreptul m-am speriat, zic : "oi fi facut vreo duda mare, si sa nu-mi fo dat seama?".nici vorba de asta.dupa 3 zile de negociat cu chineziiiiiii zi si noapte, am aflat ca trebuie sa merg in china cu "hardware manageru' ", mai precis in Hong-Kong , pentru 3 zile, GYEAH ! ! ! deci intre 27 si 30 octombrie am sa vad si eu acel mega-oras , si am sa mai pun o pata pe glob unde a ajuns romanashu' asta.una peste alta de mers nu'i de ajuns , ca de plecat , pleci cu niste idei, si trebuie sa te intorci cu ceva concret.trebuie sa strang multe "carti de vizita" si poate chiar sa facem un deal bun.
acum sunt foarte "excitat" de idee, astfel incat mai bag 2 extraverale si o cafea...ce combinatie huh? mai lipseste un red-bull si-un pill ceva , ca sa imi iasa ochii din orbita.si eu de asemenea sa ma lansez pe orbita =)) .

Ce v-aduce tata din china? :D

(ana'i pe felie , she's doing a great job making this fun for the both of us...*me iz wishing it will be like dis forever*)

astazi ascult muzica emo...nu stiu de ce, dar am chef de muzica depresiva.ciudat dar eu inteleg cu totul altceva decat voi prin muzica depresiva, sunt sigur de asta.nu-mi plac piesele lente in care vreun homosexual se jeleste dupa marea lui iubire si isi doreste ca aia sa se intoarca sa ii mai futa viata putin sa ii manace nervii si banii...nah , nu's genu...pe mine ma impresioneaza cand o persoana are puterea sa-si vorbeasca sufletu' cu gura... prin cuvinte gandite(nush de unde a venit asta)...daca v-am facut curiosim dau link de youtube astazi :P :

http://www.youtube.com/watch?v=vgAR1Dgpg_U

Conichua! (cred ca asa se silabiseste in chineza "buna" , poate ma insel...)

7 comentarii:

Anonim spunea...

te invidiez pt faza ch china,i love chinese food!:((((nu,nu e un apropo sa imi aduci sau faze!:D

Mihai.T spunea...

pot sa aduc "miticele" prajituri cu biletel in ele :D , cred ca alea nu s'ar strica pe drum.abia astept :P

Anonim spunea...

bravo piciule!
sa faci multe poze cum fac ei cand vin pe aici :))
adu si la fata un talisman! :)

Mihai.T spunea...

merci :D . am sa fac multe poze , cu multi galbejiti :))) . si talismane sper sa gasesc p'acolo, daca tin minte jad'ul e cel mai reprezentativ pentru zona aia :>

Anonim spunea...

auzi piciule? vreau sa stiu eu cate ceva despre tine si nu vreau sa te intreb aici (strict profesional) :)
so:iti trimit un mail...astept raspuns

Mihai.T spunea...

by the time you'll be seeing this , your mail has allready been answered...what you wanna say about that ? :P

Anonim spunea...

:))