marți

un tampit foarte...norocos

acum pot...acum am gasit un moment de liniste si pot sa scriu.
adevaru' adevarat este ca m-am tampit, sau sunt foarte norocos.de cateva zile 3,4 cred eeeeuuu n-am mai dat pe acasa , decat sa imi schimb hainele in fuga si sa ma spal la putza.am arso dubios , caci m-am rupt , m-am imbatat ca un porc , aseara...am mai fost eu la Becker Brau, si mi-a placut dar aseara m-am imbatat strasnic.adica, cum se intampla cand te simti bine, iti aduci aminte a doua zi doar ca ai ajuns acolo, dar nu si ce'ai facut, cand ai ajuns unde esti acum, spre exemplu' eu tin minte ca eram in metrou astazi dimineata si imi era rau , si'am luat si metroul invers futui pizda masii.ma gandeam la lumea de aseara, ca in mare ii tin minte, da ce-am facut sau de ce am mai multi bani decat aveam cand am plecat acolo, ma rog eu asa tin minte, sau tin minte?who knows.
mi-a picat fisa , am sa sun pe cineva sa aflu daca iar m-am facut de ras :)) . macar sa stiu si eu pe cine sa evit cateva zile de acum incolo.
acum ca am stabilit si am inteles si eu de ce's tampit, ia sa veem de ce sunt si norocos :P.pai nu merg acasa deoarece o fata frumoasa , dragutza si desteapta(daca mai vreti , mai pot dar nu-mi sta bine patetic :D ) ma invita dupa munca la masa , ca poate imi e foame :D.cum , eu , ca barbatel muncitor si infometat obviously, nu pot refuza asa ceva, m-am dus.si m-as mai tot duce , ca nu pot sa descriu ce soi de fluturi imensi aveam in stomac cand fataq aia dragutza si de treaba si frumoasa (daca mai vreti , mai pot dar nu-mi sta bine patetic :D ) imi gatea mie special.habar n-aveti voi muritori de rand ce tablou angelic e asta pe care incerc sa-l descriu.oricum pot sa ma declar fericit si super surprins . cand ma mai cheama , daca ma cheama am sa ii raspund gimekereste :)) : "Fuck the food, i just love it when you cook!"

aaaaaaaa. astazi e ziua unui prieten si trebuie sa beau din nou.OH NOOO :D ce tare'ar fi daca "setup'ul" ar tine'o tot asa cateva luni, promit ca merg si la nunti si botezuri, puteti sa ma invitati.

rad astazi, rad ca ma doare capu'.rad ca un retard ca mi-am cam pisat materia cenusie.rad si ma bucur de muca repetitiva astazi :D

have a nice freakin day ! ahahhaha

5 comentarii:

Anonim spunea...

esti de-a dreptul scarbos ,incult ,tragic,prin blogul asta reusesti doar sa te faci de ras .nu stiu cum esti tu,nu te cunosc, doar ca imi dau seama din ceea ce scrii.

Mihai.T spunea...

vai nuuuuu,m-ai descoperit...s-a dus totul, nu mai am de ce sa traiesc.

Anonim spunea...

:)))

eu vroiam sa spun ceva dar mi-am pierdut ideea de la primul comentariu :)))

Mihai.T spunea...

vai, te rog, puneti ordine'n idei si revino :))

Anonim spunea...

asa, da...vroiam doar sa spun ca si unei fete ii face placere sa gateasca pentru persoana draga...